ddb0706d-2fbf-4726-bdff-ede5ec5818ff_1533221315

Καλυμμα με slats

Κάλυμμα με slats οπου  κυρίως υλικό για την κατασκευή του καλύμματος της κολυμβητικής δεξαμενής  είναι η “lamella” υπό μορφή κλειστού “multi-chamber” το οποίο επιπλέει πάνω στην επιφάνεια του νερού. Κατασκευάζετε από PVC ή “Polycarbonate”.

2d36ae72-26d6-4413-8430-2cd45130064a_1533221312

Μαζί με την ‘Lamella” υπάρχει και ένα κυλινδρικό σύστημα με ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου το οποίο καταστεί το κάλυμμα κατάλληλο για αμφότερες της κολυμβητικές δεξαμενές εξωτερικού και εσωτερικού χώρου.

Το σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί πάνω ή κάτω από την επιφάνεια του νερού. Η λύση κατασκευής του κυλινδρικού μας συστήματος καθιστά ικανή την τοποθέτησή του με το καλύτερο τρόπο ούτως ώστε να ικανοποιήσει τις αισθητικές σας ανάγκες.

zoom.php8

Δέκα χρόνια πριν, η εταιρία “Aspar” σύστησε στην αγορά το δικό της κυλινδρικό σύστημα το οποίο συνεχώς αναβαθμίζεται για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών μας. Όλα τα εξαρτήματα παράγονται από ανοξείδωτο ατσάλι και αλουμίνιο. Χρησιμοποιούμε ειδικά υλικά για να υπομείνουν τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα , να υπάρχει ένα σταθερό προϊόν με διάρκεια ζωής από 10 μέχρι 12 χρόνια, αν χρησιμοποιηθεί σωστά.

Ο ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου είναι διαθέσιμος σε δύο τύπους, όπου ο καθένας αποτελείται από τρεις κοχλίες και τηλεχειριστήριο. Θα σας συστήσουμε αυτό το οποίο είναι καλύτερο ως προς τις απαιτήσεις σας και θα σας επεξηγήσουμε την λειτουργία του.

Επιπρόσθετα προσφέρουμε και χειροκίνητη λύση, η οποία απαιτεί λιγότερη επένδυση χρημάτων και είναι κατάλληλη για μικρότερες κολυμβητικές δεξαμενές.

Compact μηχανοστάσια

Compact μηχανοστάσια από υψηλής ποιότητας κράμα ανοξείδωτου χάλυβα AISI316 για την κατασκευή της πιο ελίτ πισίνας!! Τα πλεονεκτήματα των compact μηχανοστασίων είναι οτι:

1) Δεν χρειάζεται  εγκατάσταση δικτύου σωληνώσεων

2) Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση

3) Μοντέρνος σχεδιασμός , αυξανοντας αισθητικά τον χώρο της πισίνας σας.

4) Δεν απαιτείται ιδιαίτερος χώρος για χτιστό  μηχανοστάσιο

VMB 0

Compact μηχανοστάσιο

Όλα τα μηχανοστάσια είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα που υπερβαίνει σε ποιότητα και  σε διάρκεια ζωής απο τα πλαστικά τα μηχανοστάσια , ενώ ταυτόχρονα το υλικό του το καθιστά πολύ πιο ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Compact μηχανοστάσιο από ατσάλι  υψηλής οικολογικής καθαρότητας, διατηρεί εξαιρετική εμφάνιση, ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση. Ο βαθμός βακτηρίων πάνω στην επιφάνεια του είναι πολύ χαμηλότερες σε σύγκριση με τους ανάλογες δείκτες των υπολοίπων υλικών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το μεγαλύτερο μέρος των ιατρικών οργάνων γίνεται από ανοξείδωτο χάλυβα.

Τα compact μηχανοστάσια περιλαμβάνουν διάφορες επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε πισίνας.

1) compact μηχανοστασιο 15 κυβικά/ώρα . Περιλαμβάνει το φίλτρο, φωτισμό led (1x10W), skimmer (πλαινό ή εμπρόσθιο) , ηλεκτρικό πάνελ, αυτόματη πλήρωση , στόμιο σκούπας, στόμια εισαγωγής. Κατάλληλο για πισίνες εως και 60 κυβικά.

VMB_200x200

Compact μηχανοστάσιο 15κυβικά/ώρα

2) Compact μηχανοστάσιο 25 κυβικά/ώρα. Περιλαμβάνει το φίλτρο, δύο led (2x10W), αυτόματη πλήρωση, στόμιο σκούπας, στόμιο εισαγωγής, και επίσης υπάρχει δυνατότητα για ενναλλάκτη θερμότητας και για αντίθετη κολύμβηση. Καταλληλό για πισίνες εως 80-100 κυβικά.

InfinityU

Compact μηχανοστάσιο

3) Compact μηχανοστασιο με ενσωματωμένη σκάλα. Παροχή 44 κυβικά/ώρα.  Περιλαμβάνει το φίλτρο, 2 αντλίες (από 0,8KW)   4 φώτα led 4 x 10KW  , 2 πρόφιλτρα, αυτόματη πλήρωση , ηλεκτρικό πάνελ. Επίσης υπάρχει επιλογή με ηλεκτρικό θερμαντήρα ή με εναλλάκτη θερμότητας.

Unistep1_500

Compact μηχανοστάσιο

4) Olympic compact μηχανοστασίο:

α) παροχής 25 κυβικά/ώρα . Περιλαμβάνει δύο αντλίες, δύο φώτα Led  2 x 10 KW, αυτόματη πλήρωση, ηλεκτρικό πάνελ, επιλογή για  ηλεκτρικό θερμαντήρα 70 KW.

β) παροχής 44 κυβικά/ώρα. Περιλαμβάνει δύο αντλίες, 4 φώτα led 4x 10 KW, αυτόματη πλήρωση, ηλεκτρικό πάνελ, επιλογή για ηλεκτρικό θερμαντήρα 2 x 70 KW

 

 

5) Compact μηχανοστάσιο με σκάλα τύπου Roman. Περιλαμβάνει 2 αντλίες από 20-50 κυβικά /ώρα, ηλεκτρικός θερμαντήρας 12 KW, σύστημα αντίθετης κολύμβησης , αυτόματη πλήρωση, ηλεκτρικό πάνελ, 6 anti-slip για τα σκαλοπάτια της σκάλας.

 

 

 

 

 

Αντίθετη κολύμβηση

Αντίθετη κολύμβηση ένας τρόπος να δημιουργήσετε στην πισίνα σας έναν υδάτινο διάδρομο , χρησιμοποιπωντας μία ισχυρή και ρυθμιζόμενη μονάδα. Σας επιτρέπει να κολυμπάτε ενάντια στο ρεύμα για την βελτίωση της φυσικης σας κατάστασης.

Αντίστροφη Κολύμβηση

Αντίθετη κολύμβηση

Το μεγάλο πλεονέκτημα του είναι οτι εξαλείφει την στροφή στο τέλος της πισίνας, και μπορεί να μετατρέψει μία μικρή ιδιωτική πισίνα σε μία ατελείωτη κούρσα. Κολυμπάτε στο ίδιο σημείο ενάντια στο ρεύμα που δημιουργείται.

Με τον τρόπο αυτό η πισίνα σας εκτός από μία όαση δροσιάς μπορείτε να την μετατρέψετε και σε χώρο για κολύμπι, jogging ή ακομα και για μασάζ.

13-350_SD2-300x190

Αντίθετη κολύμβηση

 

Νεροκουρτίνες/Κανόνια νερού

Νεροκουρτίνες/Κανόνια νερού υδροθεραπείας από την εταιρία ClearWater με έδρα την Θεσσαλονίκη.
Οι νεροκουτίνες , τα κανόνια , οι καταρράκτες και οι διάδρομοι αερομασάζ προσαρμόζονται σε κάθε χώρο της πισίνας σας , προσφέρωντας  χαλάρωση αλλά και διασκέδαση. Δημιουργήστε τον δικό σας χώρο υδροθεραπείας, με φυσσαλίδες αέρα να κατακλύζουν το νερό της πισίνας σας , ενώ ταυτόχρονα το νερό που πέφτει από τα κονόνια και τις νεροκουρτίνες δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα τρεχόμενου νερού.
1) Κανόνι υδροθεραπείας με τεσσερα διαφορετικά στόμια εκτοξεύοντας το νερό σε διαφορετικά εφέ ανάλογα με το στόμιο που προσαρμόζεται

AGI_119

Νεροκουρτίνες/κανόνια νερού (κανόνι υδροθεραπείας)

NozzleC_D

Νεροκουρτίνες/κανόνια νερού (στόμια για κανόνι υδροθεραπείας)

NozzleA_B

Νεροκουρτίνες/Κανόνια νερού (στόμια για κανόνι υδροθεραπείας)

 

2) Νεροκουρτίνες : με μοντέρνο σχεδιασμό οι οποίες αποτελούν  υπέροχα διακοσμητικά στοιχεία  στην πισίνα σας . Κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι AISI-316. Παροχή 10κυβικά/ώρα, 20κυβικά/ώρα και 30κυβικά/ώρα.

3) Στόμια για υδρομασάζ

hydrotherapy4) Διάδρομος αερομασάζ

Συντριβάνια

Συντριβάνια : Είναι γενικά παραδεκτό οτι το συντριβάνι αναβαθμίζει την αισθητική του περιβάλλοντος  χώρου , προσφέρωντας μία αίσθηση δροσιάς ιδιαίτερα κατα τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες! Η τεχνογνωσία στην κατασκευή ενός συντριβανιού απαιτεί ιδιαίτερη  γνώση και μελέτη του χώρου .  Υπάρχουν ακροφύσια διαφόρων τύπων , σχηματίζοντας υδάτινα εφέ όπως «δάχτυλα», «λεπτές υδάτινες γραμμές», «πεύκο»,»γαλαξία» κ.τ.λ.

Η τεχνογνωσία στην κατασκευή ενός συντριβανιού απαιτεί ιδιαίτερη  γνώση και μελέτη του χώρου.

Μεγάλη σημασία στο τελικό αποτέλεσμα στην κατασκευή ενός συντριβανίου παίζει ο φωτισμός. Τα παιχνίδια νερού από τα ακροφύσια σε συνδιασμό  με το παιχνίδι χρωμάτων μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Από τα πιο θεαματικά και γνωστά συντριβάνια παγκοσμίως είναι το συντριβάνι που υπάρχει στο Ντουμπάι και στην  La Plaza της Βαρκελώνης!

Water Park

Water Park για ατέλειωτο παιχνίδι!

H εταιρία ClearWater αναλαμβάνει από τον σχεδιασμό, μέχρι και την εγκατάσταση water parks, νεροτσουληθρών για μεγάλους και μικρούς, φτάνοντας το παιχνίδι στα όρια!! Αμέτρητα παιχνίδια νερού που προσφέρουν στους μικρούς μας φίλους (και όχι μόνο)  ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Ολοκληρωμένα project, στον χώρο που επιλέγεται με μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών. Με τον τρόπο αυτό η επιχείρηση σας γίνεται ανταγωνιστική ,προσφέρωντας την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Η κατασκευή ενός υδάτινου πάρκου, απαιτεί μελέτη και ταυτόχρονα υλικά ανθεκτικά από την χλωρίωση, με την καλύτερη λειτουργικότητα. Παράλληλα διατίθονται και αντιολισθητικά δάπεδα για αποφυγή τραυματισμών από την γλιστηρότητα του εδάφους. Η εταιρία ClearWater συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκες εταιρίες οι οποίες κατασκευάζουν παιχνίδια νερού εδώ και 30 χρόνια. Μεγάλα υδάτινα πάρκα με νεροτσουλήθρες, ψεκαστικά παιχνίσια, παιχνίδια για spray park, με θέματα από την ζούγκλα, από την φάρμα, με πειρατικά καράβια να εκτοξεύουν  το παιχνίδι στα ύψη!

Σήμερα με την ανταγωνιστικότητα που υπάρχει στις ξενοδοχειακές μονάδες, μπορείτε να κάνετε την επιχείρηση σας να διαφέρει κατασκευαζόντας το δικό της Water Park. Τσουλήθρες αλλά και μεγάλη γκάμα παιχνιδιών για κάθε είδος οικονομικού πακέτου. Μπορείτε να επιλέξετε από πλήθος παιχνιδιών και να βάλετε την δική σας προσωπική σφραγίδα στον χώρο σας. Η εταιρία μας αναλαμβάνει να σας προτείνει και να σας συμβουλέψει σχετικά με τον χώρο ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό.

clawn

Εξοπλισμός κολυμβητηρίου

Εξοπλισμός κολυμβητηρίου από την εταιρία Clearwater.

1) Βατήρας εκκίνησης: για κολυμβητήρια με μονό ή διπλό σκαλοπάτι. Διατίθεται σε ύψος 400mm και 700mm . To σώμα είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 316 και η πλατφόρμα από έναν συνδιασμό με υαλοβάμβακα και πολυεστέρα για επιπλέον ανθεκτικότητα.

 

2)Διαδρομή κολυμβητηρίου: μπορεί να περιλαμβάνονται από πλωτήρες αντικυματικούς μέχρι και απλά φουσκωτά μπαλάκια πλωτήρες. Σε ποικιλία χρωμάτων. Επίσης περιλαμβάνεται και όλος ο εξοπλισμός για την τοποθέτηση και την συνδεσμολογία τους, όπως τένσορες, γαντζάκια κ.τ.λ

3)Υδραυλικό κάθισμα για ατομα με ειδικές ανάγκες.

home-access-b4

4) Αξεσουαρ κολυμβητηρίου όπως τέρμα για πόλο, σημαιάκια κ.τ.λ

Σκάλες – σχάρες

Σκάλες- σχάρες πισίνας  κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι (ΑΙSΙ 304 και AISI 316), και  ιδανικές και για θαλασσινό νερό.

Σκάλες πισίνας με τα σκαλοπάτια να  έχουν επίπεδη, μη-ολισθηρή επιφάνεια. Όλες οι σκάλες είναι κατασκευασμένες από σωλήνα διαμέτρου 43mm. Προμηθεύονται πλήρης με όλα τα εξαρτήματα.

Σχάρα υπερχείλισης: η σχάρα υπερχείλισης παρέχει ένα όμορφο τελείωμα στις άκρες τις πισίνας (σε συνδιασμό με τις γωνίες)  και αποτελεί το τέλειο σύστημα υπερχείλισης. Εύκαμπτες, με ένα κούμπωμα στην μέση για πισίνες ελεύθερου σχήματος καθώς και spa  ή και με τρία κουμπώματα κατάλληλες για πισίνες ευθείου σχεδίου.

 Σχάρα υπερχείλισης από ανοξείδωτο ατσάλι AISI-316 ( και γωνίες ανοξείδωτες) . Γυαλιστερό φινίρισμα . Δεν σκουριάζει  και δεν διαβρώνεται.  Ιδανική για πολυτελή πισίνες. Διατίθεται σε δύο μεγέθη 24 cm και 30 cm.

Σχάρα υπερχείλισης μαρμάρινη

Ηλεκτρόλυση άλατος

Η ηλεκτρόλυση άλατος είναι η διαδικασία άμεσης παραγωγής χλωρίου . Στη διαδικασία αυτή χρησιμοποιείται ένας ηλεκτρολύτης άλατος, ο οποίος παράγει ελεύθερο χλώριο μέσω ενός ηλεκτροδίου παραγωγής υποχλωριώδες νατρίου. Αποτελεί μία από τις πιο ασφαλείς και υγιεινούς τρόπους απολύμανσης του νερού της πισίνας. Παράλληλα καταργώντας τις ταμπλέττες χλωρίου αποτελεί και μία απο τις οικονομικότερες λύσεις.

Το νερό της πισίνας είναι συνεχώς διαυγές, χωρίς τις ενοχλητικές μυρωδιές και τον  ερεθισμό των ματιών που δημιουργούνται από τα παραπροϊόντα του χλωρίου, όπως χλωραμίνες και χλωροφόρμιο.  Η τάση υπερχλωρίωσης που επικρατεί στα περισσότερα δημόσια κολυμβητήρια (με το σκεπτικό της καλύτερης απολύμανσης του νερού απο κολοβακτηρίδια και άλλα πιθανή μικρόβια) έχει ως αποτέλεσμα να επιτείνουν τον σχηματισμό επικίνδυνων χλωραμινών και αλογονοφορμίων.

Η εταιρία ClearWater συνεργάζεται με έναν από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως που ειδικεύεται στην ηλεκτρόλυση άλατος , και με πελατολόγιο σε όλη της Ευρώπη και Αμερική.

Τα χαρακτηριστικά της ηλεκτρόλυσης άλατος είναι τα παρακάτω:

 • Αυτόματη παραγωγή χλωρίου
 • Χειμερινή λειτουργία για οικονομία  σύμφωνα με την θερμοκρασία  του νερού, με δυνατότητα λειτουργίας δράσης  ακόμα και πάνω από τους 400CΑισθητήρας για αυτόματη διακοπή σε περίπτωση έλλειψης νερού
 • LCD control panel
 • Παραγωγή χλωρίου από 0%-100%
 • Αδιάβροχη συσκευασία , ανθεκτική σε UV ακτινοβολία
 • Κατάλληλο και για θαλασσινό νερό με κατανάλωση άλατος εως 3g/l.
 • Ειδοποιήσεις για έλλειψη άλατος, χαμηλή ροή, χαμηλή θερμοκρασία, κελιού ηλεκτρόλυσης,
 • Θερμοκρασιακός καθετήρας
 • Σύνδεση με δοσομετρική αντλία pH

Πλεονεκτήματα:

1) Οικονομία (τέλος στο χλώριο)
2) Η συγκέντρωση του χλωρίου διατηρείται στις επιθυμητές τιμές
3) Τέλος στη συσσώρευση καρκινογόνων ενώσεων
4) Ασφάλεια (πλέον όχι αποθήκευση χημικών με αποτέλεσμα τέλος στα ατυχήματα)
5) Ικανοποίηση λουόμενου (όχι ερεθισμούς σε δέρμα, κοκκίνισμα ματιών, όχι δυνατή μυρωδια), φρέσκο νερό και υγιεινό

6) Προστασία του περιβάλλοντος : το αλάτι είναι ασφαλές και φυσικό συστατικό
7) Μειωμένη ανάγκη συντήρησης (η μόνη ανάγκη συντήρησης που ανακύπτει στις πισίνες είναι το περιστασιακό καθάρισμα των ηλεκτροδίων)

 

Καθαρισμός πισίνας

Η εταιρία ClearWater συνεργάζεται με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες όσον αφορά τις ρομποτικές σκούπες αυτόματου καθαρισμού Dolphin, για ιδιωτικές και επαγγελματικές πισίνες.

Οι Dolphin είναι πραγματικά αυτόματες σκούπες πισίνας , οι οποίες σαρώνουν και καθαρίζουν κάθε πισίνα, παρέχοντας εξαιρετικό επίπεδο καθαρισμού , κάνοντας πολύ πιο εύκολη και ευχάριστη τη ζωή κάθε ιδιοκτήτη πισίνας .

Η χρήση της σκούπας Dolphin προσφέρει:

 1. Εξοικονόμηση ενέργειας και νερού
 2. Προστασία από ανάπτυξη αλγών και βακτηρίων
 3. Μείωση των απαιτούμενων αντίστροφων πλύσεων

Οι ρομποτικές σκούπες Dolphin περιλαμβάνουν μοναδικάχαρακτηριστικά πλεονεκτήματα:

 • Δεν απαιτείται προ-εγκατάσταση ή συνδέσεις στα προϋπάρχοντα συστήματα της πισίνας
 • Χαμηλής τάσης παροχή ρεύματος (24 V )
 • Συστηματική σάρωση και καθαρισμός
 • Τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό ελέγχου που προσφέρει:
  • 100% κάλυψη της πισίνας
  • Αυτόματη απενεργοποίηση
  • Αποφυγή εμποδίων
  • Προστασία του κινητήρα από υπερφόρτωση ή λειτουργία εκτός νερού
 • Καθαρίζει τον πυθμένα της πισίνας, τα τοιχώματα και ίσαλο γραμμή
 • Βουρτσίζει και τρίβει τις επιφάνειες της πισίνας αποτρέποντας την ανάπτυξη αλγών και βακτηρίων
 • Διαθέτει εσωτερική σακούλα φίλτρου
 • Βοηθάει στην μείωση χρήσης χημικών
 • Μειώνει τις αντίστροφες πλύσεις (backwashes) σημαντικά
 • Συνοδεύεται από ισχυρή και αποτελεσματική υποστήριξη εγγύησης

Οι σειρές που κυκλοφορούν αφορούν τόσο  ιδιωτικές  όσο και  δήμοσιας  χρήσης  πισίνες  όπως   κολυμβητήρια, ξενοδοχεία κ.τ.λ

1) Επαγγελματική σκούπα Fairlocks Αγγλίας . Χαρακτηριστικά: βούρτσα 10 τροχών με βουρτσάκια, μήκος 46 cm. Η λειτουργία της είναι απλή και γίνεται με την αναρρόφηση της αντλίας, εντελώς αθόρυβα. Διαθέτει βούρτσα  19’’ για τον καθαρισμό των λεκέδων από δάπεδο και τα τοιχώματα και έχει σπαστή κεφαλή για να μπορεί να καθαρίζει τις ενώσεις των κάθετων τοιχίων.

fairlocks (1)

2) Υποβρύχια σκούπα αλουμινίου Ισπανίας. Χαρακτηριστικά: σκούπα 10 τροχών με βουρτσάκια. Μήκος 35,5 cm. Η λειτουργία της γίνεται με την αναρρόφηση της αντλίας, εντελώς αθόρυβα. Διαθέτει βούρτσα  19’’ για τον καθαρισμό των λεκέδων από δάπεδο και τα τοιχώματα και έχει σπαστή κεφαλή για να μπορεί να καθαρίζει τις ενώσεις των κάθετων τοιχίων.

σκουπα

3) Υποβρύχια σκούπα καθαρισμού Praher Αυστρίας για liner. Σκούπα 8 τροχών με βουρτσάκια. Η λειτουργία της γίνεται Με την αναρρόφηση της αντλίας, εντελώς αθόρυβα. Διαθέτει βουρτσάκια για τον καθαρισμό των λεκέδων από δάπεδο και τα τοιχώματα.

 

4) Βούρτσα τοιχωμάτων. Διαθέτει ειδική υποδοχή για την σύνδεση με την τηλεσκοπική χειρολαβή. Υλικό κατασκευής πολυαιθυλένιο.

5) Απόχη βυθού – επιφανείας ενισχυμένη. Διαθέτει Ειδική υποδοχή για την σύνδεση με την τηλεσκοπική χειρολαβή. Υλικό κατασκευής πολυαιθυλένιο.

 

6) Σωλήνας σύνδεσης σκούπας.

 σωλήνας

7) Τηλεσκοπικό κοντάρι ενισχυμένο. Υλικό κατασκευής ανοξείδωτο αλουμίνιο. Διατίθεται σε δύο  διαστάσεις: 2,50 – 5,0 m και 3,50 – 7,00 m.

mbsDISO_j8W639lvGzMfeUg

8) Test kit pH – Cltest-kit-ph-cl-me-stagnes

9) Αυτόματα φωτόμετρα Palintest Αγγλίας. Περιγραφή φωτόμετρο για την μέτρηση pH, χλωρίου, κυανουρικών , αλκαλικότητας κ.τλ.

Πλακίδια/liner/ψηφίδες

Πλακίδια/liner/ψηφίδες σε μεγάλη ποικιλία από την ClearWater.

Πλακίδια για την πισίνα σας σε μεγάλη  ποικιλία σχεδίων και συνδυασμών καθώς και τα βοηθητικά κομμάτια που θα χρειαστούν για την ολοκλήρωση του χώρου της πισίνας σας.

Ψηφίδες που μπορούν να βελτιώσουν την αισθητική του χώρου της πισίνας, αφού ο συνδιασμός των χρωμάτων που μπορούν να προσφέρουν, δημιουργούν ένα ατέλειωτο παιχνίδι με το φως και το νερό!

 

  Liner σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων (μονόχρωμα) , αλλά και σε σχέδιο ψηφίδας

Αυτόματα Δοσομετρικά Συστήματα

Mε τα αυτόματα δοσομετρικά συστήματα επιτυγχάνεται η αποτελεσματικότερη σε απολύμανση και η οικονομικότερη σε κόστος λειτουργία της πισίνας. Κατά την δοσολόγηση η ποσότητα των χημικών θα είναι η απαιτούμενη και ποτέ παραπάνω αό αυτή, όπως συμβαίνει κατα τη ρήψη χημικών με το χέρι. Επίσης η διαύγεια της πισίνας θα είναι άριστη σε καθημερινή βάση (κρύσταλλο) και στα επιτρεπτά όρια pH και χλωρίου σε πιθανούς ελέγχους.

Το δοσομετρικό σύστημα αποτελείται από:
Δοσομετρικό σύστημα pH – Cl, το οποίο αποτελείται από:
- υπολογιστής pH- redox
- ηλεκτρόδιο pH
- ηλεκτρόδιο redox
- πρόφιλτρο θήκης ηλεκτροδίων
- θήκη ηλεκτροδίων
- ομοαξονικά καλώδια

Για την δοσομέτρηση του pH minus θα χρησιμοποιηθούν:
- δοσομετρική αντλία υγρού pH minus
- αγωγός αναρρόφησης απευθείας από το δοχείο αποθήκευσης του υγρού pH minus

Για την δοσομέτρηση του χλωρίου θα χρησιμοποιηθούν:
 – ηλεκτροβάνα ελέγχου από τον υπολογιστή
- 3/4″
- χλωριωτής/βρωμιωτής
- υδραυλική και ηλεκτρική εγκατάσταση

DSC01014

Δοσομετρική αντλία ελέγχου pH, η οποία διαθέτει ρύθμιση παροχής (0+100%) και διπλή βαλβίδα PTFE.

Επιπλέον συνοδεύεται από:
ποδοβαλβίδα αναρρόφησης
- βαλβίδα αντεπιστροφής
- σωληνάκι αναρρόφησης – κατάθλιψης – εξαέρωσης
δοσομετρικα astral
Ηλεκτροβαλβίδα ελέγχου χλωρίου
κατάλληλη για χημικά
- -άμεσης ενεργοποίησης
- πίεση λειτουργίας: 1,6 bar εως 6 bar
- τάση λειτουργία: 24, 110, 220 V

dosometrka

 

DSC01014    DSC01020
Εγκατάσταση δοσομετρικού συστήματος από την ClearWater

Λευκά/inox εξαρτήματα

Λευκά/inox εξαρτήματα πισίνας από την Clearwater:
1) Στόμια εισαγωγής για πισίνες μπετού αλλά και για προκατασκευασμένες  σε λευκό ABS αλλά και σε inox (AISI 316):

2) Στόμια καθαρισμού σκούπας για πισίνες μπετού αλλά για προκατασκευασμένες σε λευκό ABS και σε inox (AISI 316) :

3) Στόμια πυθμένα για πισίνες μπετού αλλά και για προκατασκευασμένες πισίνες

 

ABI-630

Λευκά/inox εξαρτήματα

4) Σχάρες πυθμένα

                                                                           

 

 

 

propulsion_adagio2

Φωτισμός πισίνας

Ο φωτισμός της πισίνας μπορεί να μεταμορφώσει την πισίνα σας σε ένα απίθανο παιχνίδι χρωματικών εναλλαγών αυξάνοντας αισθητά την αισθητική  του περιβάλλον χώρου της.

φωτογραφία

1) Led Spactravision Αμερικής (16 χρώματα). Τo κάθε φωτιστικό διατίθεται με αριθμό led 531 (1028 lm – 50W), και led 324 (627lm – 35W). Σε αντίθεση με τις κοινές λάμπες πισίνας τα Led Spectravision Αμερικής  έχουν διάρκεια τουλάχιστον 50.000 ώρες.  

IMG_0040(1)

Επιπλέον, αποτελούν μια έξυπνη επένδυση αφού εξοικονομείτε χρήματα λόγω της χαμηλής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας  σε σχέση με τις κοινές λάμπες πισίνας που είναι 300W.  Τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα στην υπάρχουσα εγκατάσταση. Με τον τρόπο αυτό η πισίνα σας μεταμορφώνεται σε ένα ειδυλλιακό παιχνίδι χρωμάτων.

IMG_1422

 

2) Led Spectravision Αμερικής (λευκά). To κάθε φωτιστικό υπάρχει με 324 led (1766lm – 35W) και 531 led (2921 lm – 50W)

exteriors-pools-wp-strip

Tα φωτιστικά συνοδεύονται με πλαίσιο inox ή απο λευκό ABS.

Χαρακτηριστικό των Led spectravision είναι η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, καθιστώντας την λειτουργία της πίσινας στην οικονομικότερη δυνατή.

3) Υποβρύχια φωτιστικά για μπετό 300W.

1234

4) Υποβρύχια φωτιστικά για Liner

 

 

LPL_560_series

5) Προβολάκια για  πισίνα – spa:

 

ulsd_3       ulsd_2

 

Αφύγρανση Πισίνας

Στις πισίνες καθώς και στα spa εσωτερικού χώρου το νερό που εξατμίζεται αυξάνει την υγρασία του αέρα , δημιουργώντας στο χώρο μία ομιχλώδη ατμόσφαιρα.  Η συμπύκνωση του νερού δεν αποτελεί μόνο αισθητικό ελάττωμα, αλλά  μακροχρόνια προκαλούνται  και δομικές καταστροφές.
Η συσκευή αφυγραντήρα έχει σχεδιαστεί σαν αντλία θέρμανσης και έτσι έχει ένα αξιόλογο πλεονέκτημα ως αναφορά στο σύστημα εξαερισμού από άποψη οικονομίας στην κατανάλωση ενέργειας. Ο αφυγραντήρας είναι εξοπλισμένος με έναν ανεμιστήρα ο οποίος εισάγει στο εσωτερικό του τον υγρό αέρα τον παγώνει και συμπυκνώνει το νερό. Ο αέρας αναθερμαίνεται και ελευθερώνεται πάλι σε υψηλότερη θερμοκρασία. Όλα τα ηλεκτρικά εξαρτήματα και καλώδια είναι τοποθετημένα σε ένα ερμητικά σφραγισμένο κουτί. Χρησιμοποιώντας έναν εξωτερικό υγροστάτη η σχετική υγρασία στο χώρο της πισίνας μπορεί να ρυθμιστεί στο 50-80%.


deshumidificateur-teddington-cdf35-mono-2881                  dacshumidification-en-console

 

 

 

erf

Ηλιακά Πάνελ

ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Ηλιακά πάνελ πισίνας νέας τεχνολογίας  εξοικονομούν ενέργεια, προσαρμόσιμα σε κάθε πισίνα και spa. Απαιτούν λιγότερο χώρο από τα συνηθισμένα ηλιακά πάνελ, και προσαρμόζονται εύκολα.
Οι ειδικοί σωλήνες κενού που διαθέτουν εγκλωβίζουν το 92% της ηλιακής ενέργειας, ανεξάρτητα τη θερμοκρασία του αέρα. Ετσι μπορούμε ακόμα και τους χειμερινούς μήνες να εξοικονομήσουμε ενέργεια. Παράλληλα  ο προτοποριακός σχεδιασμός τους, μας επιτρέπει εύκολα να μετακινούνται  σε οποιοδήποτε σημείο που επιθυμούμε.
Μεγάλο πλεονέκτημα του ηλιακού πάνελ είναι η εύκολη αποσυναρμολόγηση των σωλήνων για αποθήκευση κατα τους χειμερινούς μήνες με κάλυμμα προστασίας.
 

 

             solar_rig_zoom

                solar_rig_top_zoom                solar_pool_interface_b_zoom

 

Εναλλάκτης Θερμότητας

Οι εναλλάκτες θερμότητας είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι AISI-316 ,σχεδιασμένοι για κάθε εφαρμογή σε πισίνα και spa. Ο εναλλάκτης έχει μικρό βάρος και compact κατασκευή. Κρίνεται κατάλληλος σε πισίνες με θαλασσινό νερό και υψηλή σκληρότητα.
 

 

 

 
Λειτουργία Εναλλάκτη Θερμότητας
 

 

 

Ηλεκτρικός Θερμαντήρας

Οι ηλεκτρικοί θερμαντήρες είναι κατασκευασμένοι από πλαστικό εξωτερικό περίβλημα με σχεδίαση συνεχούς ροής. Ο συμπαγής σχεδιασμός τους, τους επιτρέπει να εγκαθίστανται σε περιορισμένους χώρους. Παράλληλα περιέχουν θερμοστάτη 0oC-450C, προστασία υπερθέρμανσης και διακόπτη ροής.

Σύστημα λειτουργίας ηλεκτρικού θερμαντήρα

Αντλία Θερμότητας

Η εταιρία ClearWater συνεργάζεται με μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρίες κατασκευής αντλίων θερμότητας που εδρεύει στο Βέλγιο. Η ποιότητα, οι άριστες επιδόσεις αλλά και η οικονομία είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που την οδηγούν στην πρώτη θέση.

Οι αντλίες θερμότητας κάνουν χρήση της ενέργειας από τον αέρα, είναι επαρκής και οικονομική με την ενέργεια και εύκολη στην εγκατάσταση. Η αντλία θέρμανσης εγκαθίσταται εξωτερικά και συνδέεται απευθείας στη σωλήνα εισαγωγής της πισίνας. Είναι κατασκευασμένες από τιτάνιο, καθιστώντας το compact μηχάνημα ανθεκτικό από την διάβρωση των χημικών. Η λειτουργία τους είναι απλή και γίνεται από οθόνη κρυστάλλων LCD.

Η εταιρία διαθέτει μηχανήματα αντλίας θερμότητας για ιδιωτικές και δημόσιες πισίνες, ικανοποιώντας τις προσδοκίες του εκάστοτε πελάτη.

Duratech-Dura7-10kw-sm               heat-pumps-pools-10936-3017005

Heat Pump για ιδιωτικές πισίνες

         heat-pumps-pools-10936-1454319

Heat Pump για δημόσιες πισίνες

Σύστημα λειτουργίας Heat Pump
Πισίνα σε 5* ξενοδοχείο στον Πλαταμώνα Πιερίας

Πισίνα με skimmer

Πισίνα με skimmer : στις πισίνες με skimmer  το  νερό αναρροφάται από επιφανειακούς απορροφητήρες (skimmer) που τοποθετούνται στα τοιχώματα της πισίνας απομακρύνοντας φύλλα, βρωμιές που υπάρχουν στο νερό, οδηγώντας παράλληλα το νερό της πισίνας προς φίλτρανση.

DSC00939

Πισίνα με skimmer στην Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής από την Clearwater

 

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της πισίνας με skimmer είναι οτι δεν απαιτείται δεξαμενή συλλογής του νερού και είναι η οικονομικότερη λύση για  πισίνες ιδιωτικές. Το κόστος κατασκευής της πισίνας με skimmer είναι  χαμηλότερη από εκείνο της πισίνας με περιμετρικό κανάλι υπερχείλισης.

DSC00959

Πισίνα με skimmer στην Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής από την Clearwater

Ο λόγος είναι ότι δεν χρειάζεται να κατασκευάσουμε περιμετρικό ή πλευρικό κανάλι υπερχείλισης στην πισίνα και επιπλέον δεν απαιτείται η κατασκευή δεξαμενής  νερού. Η δεξαμενή υπερχείλισης είναι απαραίτητη για την λειτουργία της πισίνας με υπερχείλιση. Κανάλια και δεξαμενή  υπερχείλισης εκτός από το επιπλέον μπετό πρέπει  να μονωθούν και κατάλληλα για να εξασφαλίσουμε την περίπτωση διαρροών.

IMG_0040(1)

Πισίνα με skimmer σε ιδιώτη στην Τρίπολη

Λόγω αποφυγής όλων αυτών των κατασκευών έχουμε 20% έως και 30% διάφορα στο  τελικό κοστολόγιο της πισίνας.

 

DSC00967

Πισίνα με skimmer στην Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής από την Clearwater

 

                                                       

 

 

                                   

 

 

 

           

 

φίλτρα,αντλίες

Φίλτρα-αντλίες πισίνας

Φίλτρα – αντλίες για την ανακυκλοφορίας της πισίνας σας από την εταιρία Clearwater με έδρα της την  Θεσσαλονίκη.

Στην κατασκευή πισίνας ουσιαστικό ρόλο παίζει η σωστή μελέτη του συστήματος ανακυκλοφορίας (φίλτρο – αντλίες), ωστε η λειτουργία της πισίνας να είναι η αποδοτικότερη και οικονομικότερη δυνατή. Είναι πολυ σημαντικό να τονιστεί οτι η λανθασμένη μελέτη και η εγκατάσταση μηχανημάτων μη επαρκής δυναμικότητας, οδηγούν συνεχώς σε προβλήματα όπως θολερότητα στο  νερό, κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων σε χημικά για την αποκατάσταση της και  επομένως μεγάλο οικονομικό κόστος, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Η εταιρία ClearWater συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως στον  χώρο της πισίνας όπως: Astral, Kripsol, Pentair, Hayward  κ.τ.λ προσφέρωντας αναγνωρισμένα και σύμφωνα με τις ευρωπαϊκες προδιαγραφές μηχανήματα.

Φίλτρα Ανακυκλοφορίας

Οι κατηγορίες των φίλτρων ανακυκλοφορίας είναι οι παρακάτω:
1) πολυεστερικά φίλτρα άμμου : περιλαμβάνει βάση στήριξης, μανόμετρο,τάπα για την απομάκρυνση του νερού ή της άμμου, πολλαπλή βαλβίδα, μανόμετρο και τα εξαρτήματα σύνδεσης με το φίλτρο.

2) Φίλτρα Cartridge από ενισχυμένο πολυεστέρα:

3) Φίλτρο διατομικής γης : φίλτρο εξαιρετικής ανθεκτικότητας με εύκολη πρόσβαση σε διατομική γη, αντίστροφη πλύση.

kataskevi-pisinas-mhxanologikos-exoplismos-filtra-pisinas-diatomikis-ghs-hayward-pro-grid-1-118x152

4) Φίλτρο άμμου πολλαπλών στρώσεων κατασκευασμένο απο ενισχυμένο πολυεστέρα με fiberglass. H άμμος είναι διαφορετικών κοκομετρήσεων

images5

Στα φίλτρα άμμου μπορεί να προστεθεί:
1)χαλαζιακή άμμος κοκκωμετρήσεων α)0,45 – 0,55 mm και β) 1,20-1,80 mm
2) γυάλινη άμμος κοκομετρήσεων α) 0,5 – 0,9 mm και β) 1-2 mm.

Tα πλεονεκτήματα της γυάλινη άμμου είναι:
α) καλύτερη φίλτρανση
β) η άμμος δεν πετρώνει
γ) τοποθέτηση 15% λιγότερης άμμου στο φίλτρο λόγω του μικρότερου ειδικού βάρους του γυαλιου
δ) 50% λιγότερα Backwash = 50% εξοικονόμηση νερού
ε) αγορά ενός οικολογικού προϊόντος

γυάλινη άμμος

2) Αντλίες Ανακυκλοφορίας όλων των μεγάλων οίκων στην κατασκευή πισίνας όπως  Astral, Kripsol, IML, Hayward, Pentair εγγυώντας υψηλή απόδοση, ελάχιστη συντήρηση και μέγιστη απόδοση.  Αντλίες ανακυκλοφορίας  διαθέσιμες σε μονοφάσικα και τριφασικά μοντέλα παροχής για  μικρές πισίνας μέχρι και για μεγάλα κολυμβητήρια. Το μονοφασικό και τριφασικό μοτέρ είναι κατασκευασμένο με τα Ευρωπαϊκα standard.

 

Πισίνες με άδεια μικρής κλίμακας

Πισίνες με άδεια μικρής κλίμακας, στο νέο Γ.Ο.Κ περιλαμβάνεται αναφορά για την κατασκευή της πισίνας στην οποία δεν απαιτείται αδειοδότηση.

atlas1

Πισίνες με άδεια μικρής κλίμακας

 

Συνοπτικά μία πισίνα μπορεί να χαρακτηριστεί ως πισίνα μικρής κλίμακας όταν:

1) έχει επιφάνεια μικρότερη των 50 τετραγωνικών μέτρων
2) δεν απαιτείται στατική μελέτη
3) το μηχανοστάσιο είναι compact μηχάνημα φίλτρανσης και ανακυκλοφορίας
4) το ύψος της πισίνας   κάτω από το φυσικό έδαφος δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο του 1,5 μέτρου
5) το ύψος της πισίνας πάνω από το φυσικό έδαφος δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο του 1 μέτρου

Οι πισίνες οι οποίες μπορούν να κατασκευασθούν χωρίς άδεια χρειάζεται να βεβαιώνονται με υπεύθυνη δήλωση πριν την έναρξη της κατασκευής υπογεγραμμένη από τον μηχανικό. Η εταιρία ClearWater αναλαμβάνει την έκδοση αδείας της πισίνας σας, συνεργαζόμενη με έμπειρους μηχανικούς .

dakar21

Πισίνες με άδεια μικρής κλίμακας

 


 

Πολυεστερικές πισίνες

Πολυεστερικές πισίνες: η πιο εύκολη λύση στην κατασκευή πισίνας

Οι πολυεστερικές πισίνες απαιτούν μόνο  εκσκαφή και επίπεδη σταθερή επιφάνεια για την τοποθέτησή της. Η δεξαμενή νερού συνοδεύεται από τον compact μηχανοστάσιο με όλο τον εξοπλισμό ολοκληρωμένο.
Το compact μηχανοστάσιο περιλαμβάνει το φίλτρο, την αντλία, τον πινακα ελέγχου καθώς επίσης και κάποιο σύστημα απολύμανσης του νερού,όπως αυτόματο δοσομετρικό , ηλεκτρόλυση άλατος, ηλεκτρικός θερμαντήρας κ.τ.λ.

Οι πολυεστερικές πισίνες αποτελούν την πιο απλή λύση στην πισίνα, χωρίς να απαιτείται άδεια και χωρίς καμία ιδιαίτερη οικοδομική εργασία έρχεται η πισίνα σπίτι σας!

Σήμερα με την μεγάλη γκάμα σε σχήματα από ορθογωνικά, πολυμορφικά, κ.τ.λ μπορούν να ικανοποιήσουν το γούστο καθενός πελάτη.

Υπέργειες πισίνες

Υπέργειες πισίνες : (ή ημιυπέργειες) είναι πλήρης έτοιμες για εγκατάσταση. Περιλαμβάνει την δεξαμενή της πισίνας, το σύστημα φίλτρανσης, την αντλία και το liner. Σημαντικό είναι οτι δεν απαιτείται η άδεια πολεοδομίας.

Στάδιο 1: προετοιμασία εδάφους για την εγκατάσταση της πισίνας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Υπέργειες πισίνες : προετοιμασία δαπέδου

 

Στάδιο 2: Στρώσιμο επιφανείας πυθμένα με μπετό καθαριότητας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Υπέργειες πισίνες : στρώσιμο δαπέδου με μπετό καθαριότητας

 

Στάδιο 3: τοποθέτηση τοιχωμάτων υπέργειας πισίνας

 

DCIM100GOPRO

Υπέργειες πισίνες : στήσιμο τοιχωμάτων

 

Στάδιο 4: τοποθέτηση εσωτερικής επένδυσης liner

DCIM100GOPRO

Υπέργειες πισίνες : τοποθέτηση liner

 

 

Στάδιο  5: ολοκλήρωση δεξαμενής της υπέργειας πιαίνας

DCIM100GOPRO

Υπέργειες πισίνες : ολοκλήρωση έργου

 

 

Οι υπέργειες πισίνες διατίθονται με εξωτερικά τοιχώματα διαφόρων διακοσμήσεων όπως πετρώδη, ξύλινα , μονόχρωμα κ.τ.λ

01

Υπέργειες πισίνες

331

Υπέργειες πισίνες επενδυμένες με ξύλινη επιφάνεια

Προκατασκευασμένη πισίνα

Προκατασκευασμένη πισίνα – μεταλλική

1) Προκατασκευασμένη πισίνα με skimmer :  αποτελεί την  λύση για όλους εκείνους που  επιθυμούν μια γρήγορη, εύκολη και οικονομική λύση. Αποτελούνται από ειδικά θερμόγαλβανιζέ ατσάλινα πάνελς καθώς και αντιρρίδες στήριξης.

Untitled

Προκατασκευασμένη πισίνα με skimmer

1 – αντιολισθητικά επιχείλια (προαιρετικά)

2 – στόμιο εξόδου

3 – θερμογαλβανιζέ πάνελ

4 – πυθμένας

5 –  φώτα

6 – στεγανό κυτίο συνδεσμολογίας φώτων

7 – ηλεκτρικός πίνακας

8 – σκιμερ

9 – φίλτρο

10 – αντλία

11 – βάσεις στήριξης

12 – αντιρρίδες στήριξης

13 – στόμια εξόδου νερού

14 – δίκτυο σωληνώσεων

15 – liner

16 – πυθμένας από σκυρόδεμα

Τα μεταλλικά πάνελ επενδύονται με μεβράνη (liner) πάχους 1,5mm. Τα πλεονεκτήματα του liner είναι:

1) liner από ανθεκτικό PVC, ανθεκτικό στην διάβρωση

2) δεν αποχρωματίζεται

3) ανθεκτικό στην UV ακτινοβολία

4) δεν μαζεύει μικροοργανισμούς και μικρόβια

5) καθαρίζεται εύκολα

Ολοκληρωμένο έργο προκατ πισίνας με γκρί Liner 1

Προκατ πισίνα με γκρι liner

Η διαδικασία κατασκευής της προκατασκευασμένης- μεταλλικής  πισίνας  είναι απλή και περιλαμβάνει τα  παρακάτω στάδια:
1. σχεδιασμός πισίνας

2. διαμόρφωση – χάραξη  χώρου

3. υπόστρωμα από σκυρόδεμα

4. Σύνδεση πάνελ της προκατασκευασμένης-μεταλλικής  πισίνας

5. τοποθέτηση μεμβράνης (liner)

6. εγκατάσταση compact μηχανοστασίου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Προκατασκευασμένη πισίνα: compact μηχανοστάσιο

7) Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου

8) Γέμισμα πισίνας

Η εταιρία Clearwater με έδρα την Θεσσαλονίκη συνεργάζεται με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο της προκατασκευασμένης-μεταλλικής  πισίνας, με μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

img_0090_1350988790

Πισίνα υπερχείλισης με περιμετρικό/πλευρικό κανάλι

Πισίνα υπερχείλισης από μπετό με περιμετρικό κανάλι.

Είναι οι περιπτώσεις που τρέχει περιμετρικά της πισίνας ένα κανάλι υπερχείλισης όπου επενδύεται με πλαστική ή μαρμάρινη σχάρα, 25cm φάρδους  για λόγους αισθητικής της πισίνας.

Το νερό καλύπτει όλο το επιχείλιο της πισίνας και  φτάνει να υπερχειλίζει ταυτόχρονα σε όλες τις πλευρές της μέσα στην σχάρα.

 

IMG_0510

Κατασκευή πισίνας υπερχείλισης από την Cleawater

Με τον τρόπο αυτό έχουμε την  μαγεία της υπερχείλισης όπου το βράδυ που είναι αναμμένα τα φώτα της πισίνας έχουμε αντανάκλαση φωτός επάνω στο επιχείλιο που έχει τοποθετηθεί σαν καθρέπτης, και κατά συνέπεια στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας. Επιπλέον ο ήχος της υπερχείλισης του νερού στο κανάλι σε συνδιασμό με τα φώτα, δημιουργούν ένα παιχνίδι ήχου και εικόνας. Η αισθητική του χώρου μεγαλώνει, και ο χώρος της πισίνας κερδίζει όλο το ενδιαφέρον!

 

IMG_0869

Πισίνα με περιμετρικό κανάλι υπερχείλισης από την Clearwater

 

Όλη αυτή η κατάσταση κάνει την πισίνα να φαίνεται μεγαλύτερη και φυσικά  αισθητικά καλύτερη από όλες τις άλλες επιλογές κατασκευής.

 

IMG_1008

Κατασκευή κολυμβητηρίου με περιμετρικό κανάλι υπερχείλισης από την ClearWater

Δίκαιως πάντως η πισίνα υπερχείλισης θεωρείται ο βασιλιας της πισίνας

Πισίνα μπετού με πλευρικό κανάλι υπερχείλισης

Το πλευρικό κανάλι υπερχείλισης ή Σαντορίνι εφέ, είναι η καλύτερη λύση για τις πισίνες που ατενίζουν το πέλαγος.

piscine2-800

Πισίνα με πλευρικό κανάλι υπερχείλισης (Σαντορίνη εφέ)

 

 

Όταν έχουμε την πισίνα λίγο πιο ψηλά από το επίπεδο της θάλασσας, μπορούμε να κατασκευάσουμε πλευρικό κανάλι σε μορφή καταρράχτη προς την πλευρά της θάλασσας, έτσι ώστε το μάτι μας όταν βλέπει το νερό πισίνας και το  νερό της  θάλασσας να γίνονται ένα, χωρίς καμία ενδιάμεση διακοπή της εικόνας. Τότε υπάρχει η αίσθηση οτι έχει έρθει η θάλασσα στο σπίτι μας. Είναι πραγματικά μια μαγική εικόνα για όσους μπορούν να το υλοποιήσουν .

l2_p324415_488_336-1

Πισίνα με πλευρικό κανάλι υπερχείλισης (Σαντορίνη εφέ)

Πέρα από τον καταρράχτη μπορούμε να κατασκευάσουμε και πλευρικά κανάλια υπερχείλισης με επένδυση σχάρας σε περιπτώσεις που δεν επιτρέπει ο χώρος να γίνει περιμετρικό κανάλι.