Πισίνα με skimmer στην Σκιώνη Χαλκιδικής από την Clearwater

Πολυμορφική πισίνα με skimmer στην Σκιώνη Χαλκιδικής

Η εταιρία ClearWater  με έδρα της την Θεσσαλονίκη, ανακατασκεύασε πισίνα με skimmer σε ξενοδοχείο στην Νέα  Σκιώνη Χαλκιδικής. Η πισίνα ανακατσκευαστηκε από την αρχή.

 

Έγινε αποξήλωση όλου του παλιού δικτύου σωληνώσεων, του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού καθώς και της εσωτερικής επένδυσης της πισίνας. Έτσι η Clearwater μετά από μελέτη για την αποδοτικότερη και ταυτόχρονα την σωστότερη και οικονομικότερη λειτουργία της πισίνας, έκανε το δίκτυο σωληνώσεων.

Πισίνα στην Ν. Σκιώνη Χαλκιδικής πριν την ανακατασκευή

Πισίνα στην Ν. Σκιώνη Χαλκιδικής πριν την ανακατασκευή

Στο δεύτερο στάδιο, έγινε η εγκατάσταση και το στήσιμο του μηχανοστασίου, με αντλίες και φίλτρα παρέχοντας την ιδανική ανακυκλοφορία της πισίνας, δεδομένου οτι η πισίνα βρίσκεται σε ξενοδοχείο είναι εξωτερική και απευθύνεται κατα τους καλοκαιρινούς μήνες σε μεγάλο κοινό. Τόσο τα φίλτρα όσο και οι αντλίες είναι από ευρωπαικούς οίκους που κατέχουν την πρώτη θέση στον εξοπλισμό πισίνας.

Πισίνα με skimmer σε ξενοδοχείο στην Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής

Πισίνα με skimmer σε ξενοδοχείο στην Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής

Παράλληλα τοποθετήθηκε και αυτόματο δοσομετρκό σύστημα, ώστε να διασφαλίζεται η σωστή δοσολογία των χημικών προϊόντων, ωστε να διατηρούνται σε επιθυμητά όρια. (βλ.αυτόματα δοσομετρικά συστήματα). Με τον τρόπο αυτό το νερό της πισίνας εναρμονίζεται με τους κανονισμούς της νομοθεσίας και σε πιθανούς ελέγχους όλα κρίνονται σωστά.

Το αυτόματο δοσομετρικό σύστημα αποτρέπει τις σπατάλες σε χημικά προϊόντα, ενώ το νερό βρίσκεται σε διαρκή έλεγχο του συστήματος.

Πισίνα σε ξενοδοχείο στην Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής

Πισίνα σε ξενοδοχείο στην Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής

Posted in Έργα μας.