Κατασκευή προκατασκευασμένης πισίνας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Κατασκευή προκατασκευασμένης πισίνας (τύπου φασόλι) στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης από την εταιρία Clearwater με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Προκατασκευασμένη πισίνα τύπου φασόλι από θερμογαλβανοζόμενα πάνελς 2,00 χιλιοστών διαστάσεων 7.27 x 3.66 μέτρα με μηχανοστάσιο τύπου compact κατασκευασμένο από πολυεστέρα. Το καπάκι είναι ενισχυμένο, έχει πράσινο χρώμα και περιλαμβάνει δύο κλείστρα για το άνοιγμα και το κλείσιμο. Το μηχανοστάσιο αποτελείται από: το φίλτρο, την αντλία και  την πολυβάνα.

Η πισίνα θα επενδυθεί από liner τύπου white pearl . Για τον φωτισμό της πισίνας τοποθετήθηκαν LED Spectravision PLS400. Τα εξαρτήματα της πισίνας είναι από inox υλικό με το skimmer νέου τυπου

image010

Skimmer Inox νέου τύπου

Στάδιο 1ο: Μελέτη περιβάλλοντος χώρου σχεδιασμού της πισίνας

IMG_3336

Κατασκευή προκατασκευασμένης πισίνας : μελέτη χώρου σχεδίασης της πισίνας

2ο στάδιο : εκσκαφή του χώρου χάραξης

IMG_3643


Προκατασκευασμένη πισίνα : εκσκαφή χώρου

3o στάδιο : τοποθέτηση πάνελς  από γαλβανισμένο χάλυβα πάχους 2 χιλιοστών επικαλλυμένο και από τις δύο  πλευρές με μία ένωση ψευδαργύρου – αλουμινίου – μαγνησίου. Η επικάλυψη της παραπάνω σύνθεσης γίνεται με την θερμική εμβάπτιση του πάνελ. Το αποτέλεσμα είναι να αποκτούν καλύτερα αποτελέσματα στην αντοχή από την διάβρωση, τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, τα χλωρίδια και το αμμώνιο (παραπροϊόντα που σχηματίζονται από την χλωρίωση της πισίνας).

IMG_3661

Κατασκευή προκατασκευασμένης πισίνας : τοποθέτηση πάνελς

4ο στάδιο : τοποθέτηση compact μηχανοστασίου

20140505_131435

Κατασκευή προκατασκευασμένης πισίνας : τοποθέτηση compact μηχανοστασίου

5ο στάδιο: τοποθέτηση liner πισίνας σε σχέδιο white pearl  πάχους 1,5mm.  To liner ουσιαστικά είναι μία μεμβράνη PVC , η οποία αποτελεί την καλύτερη λύση για την στεγάνωση της πισίνας με την εφαρμογή της. Κατασκευάζεται απο μεμβράνη pvc 100%  με εσωτερικές ίνες συγκράτησης. Έχει μεγάλη ελαστικότητα και έχει υποστεί επεξεργασία για μεγαλύτερες αντοχές έναντι της υπεριώδους ακτινοβολίας και του άλγους.

IMG_3936

Κατασκευή προκατασκευασμένης πισίνας : τοποθέτηση μεμβράνης – liner

6o στάδιο: γέμισμα της πισίνας

IMG_3891

Κατασκευή προκατασκευασμένης πισίνας : γέμισμα πισίνας

 7ο στάδιο: ολοκλήρωση έργου – διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου

Posted in Έργα μας.