Πολυχώρος spa σε ξενοδοχείο στην Χαλκιδική

Πολυχώρος spa  σε ξενοδοχείο στην Χαλκιδική από την εταιρία Clearwater με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Μέσα στον χώρο δραστηριοτήτων της ClearWater  είναι και η κατασκευή – ανακατασκευή χώρων spa, όπως σάουνες, χαμάμ καθώς και πισίνες ζεστού και κρύου για τις δραστηριότητες των πολυχώρων spa.

Σε ξενοδοχείο στην Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής κατασκεύασε πολυχώρο spa . Ο χώρος περιλαμβάνει σάουνα και spa ζεστού και κρύου.

To spa ζεστού έχει σχήμα ορθογωνικού διαστάσεων 2.00×1.00 μέτρα, με φωτισμό led . To σύστημα ανακυκλοφορίας περιλαμβάνει αμμόφιλτρο και λειτουργεί με μέθοδο απολύμανσης με οζονιστήρα. Επίσης το νερό θερμαίνεται με την χρήση ηλεκτρικού θερμαντήρα.

DSC00992

Πολυχώρος spa σε ξενοδοχείο στην Χαλκιδική

 

Το spa κρύου είναι διαστάσεων διαμέτρου 1.50 μέτρα. To σύστημα ανακυκλοφορίας περιλαμβάνει αμμόφιλτρο και λειτουργεί με μέθοδο απολύμανσης με οζονιστήρα ενώ ο φωτισμός είναι led light.

 

DCIM100GOPRO

Πολυχώρος spa σε ξενοδοχείο στην Χαλκιδική

Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται όλα τα μειονεκτήματα του χλωρίου (τα οποία  σε κλειστό χώρο είναι ακόμα πιο έντονα), όπως έντονη μυρωδιά χλωρίου, τσούξιμο στα μάτια, ερεθισμός στο δέρμα κ.τλ. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε τις ευεργεσίες του spa χωρίς να ανησυχείται για τις παρενέργειες του χλωρίου, ιδιαίτερα σε εγκύους και σε άτομα με ατοπικά – ευπαθή δέρματα.

 

Posted in Έργα μας.