Καλυμμα με slats

Κάλυμμα με slats οπου  κυρίως υλικό για την κατασκευή του καλύμματος της κολυμβητικής δεξαμενής  είναι η “lamella” υπό μορφή κλειστού “multi-chamber” το οποίο επιπλέει πάνω στην επιφάνεια του νερού. Κατασκευάζετε από PVC ή “Polycarbonate”.

2d36ae72-26d6-4413-8430-2cd45130064a_1533221312

Μαζί με την ‘Lamella” υπάρχει και ένα κυλινδρικό σύστημα με ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου το οποίο καταστεί το κάλυμμα κατάλληλο για αμφότερες της κολυμβητικές δεξαμενές εξωτερικού και εσωτερικού χώρου.

Το σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί πάνω ή κάτω από την επιφάνεια του νερού. Η λύση κατασκευής του κυλινδρικού μας συστήματος καθιστά ικανή την τοποθέτησή του με το καλύτερο τρόπο ούτως ώστε να ικανοποιήσει τις αισθητικές σας ανάγκες.

zoom.php8

Δέκα χρόνια πριν, η εταιρία “Aspar” σύστησε στην αγορά το δικό της κυλινδρικό σύστημα το οποίο συνεχώς αναβαθμίζεται για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών μας. Όλα τα εξαρτήματα παράγονται από ανοξείδωτο ατσάλι και αλουμίνιο. Χρησιμοποιούμε ειδικά υλικά για να υπομείνουν τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα , να υπάρχει ένα σταθερό προϊόν με διάρκεια ζωής από 10 μέχρι 12 χρόνια, αν χρησιμοποιηθεί σωστά.

Ο ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου είναι διαθέσιμος σε δύο τύπους, όπου ο καθένας αποτελείται από τρεις κοχλίες και τηλεχειριστήριο. Θα σας συστήσουμε αυτό το οποίο είναι καλύτερο ως προς τις απαιτήσεις σας και θα σας επεξηγήσουμε την λειτουργία του.

Επιπρόσθετα προσφέρουμε και χειροκίνητη λύση, η οποία απαιτεί λιγότερη επένδυση χρημάτων και είναι κατάλληλη για μικρότερες κολυμβητικές δεξαμενές.

Posted in Κάλυμμα πισίνας με slats.