Πισίνα υδροθεραπείας στην Χαλκιδική από την Clearwater

Πισίνα υδροθεραπείας σε ξενοδοχείο στην Χαλκιδική.

Η εταιρία Clearwater  που  έχει έδρα της την Θεσσαλονίκη , κατασκεύασε πισίνα υδροθεραπείας σε ξενοδοχείο στην Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής. Η πισίνα έγινε σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, και περιλαμβάνει την πισίνα, κάθισμα υδρομασάζ τριών θέσεων  και δύο κανόνια υδροθεραπείας – αυχενοθεραπείας.

Πισίνα υδροθεραπείας σε ξενοδοχείο στην Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής

Πισίνα υδροθεραπείας σε ξενοδοχείο στην Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής

Στην πισίνα υδροθεραπείας οι  θέσεις του υδρομασάζ περιλαμβάνουν  τρία καθίσματα με στόμια σε πλάτη και πόδια. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν είναι χαλάρωση, ευεξία ενώ η βαρύτητα του νερού απελευθερώνει τις εντάσεις και δίνει μια αίσθηση ελαφρότητας. Τα jets που  διαθέτουν διανέμουν το νερό με τη βοήθεια του αέρα, τονώνοντας την κυκλοφορία του αίματος.

Κανόνια αυχενοθεραπείας -υδροθεραπείας σε ξενοδοχείο στην Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής

Κανόνια αυχενοθεραπείας – υδροθεραπείας σε ξενοδοχείο στην Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής

 

Τα κανόνια υδροθεραπείας προσφέρουν ανακούφιση σε πόνους του αυχένα , απολαμβάνοντας ένα μοναδικό μασάζ. Η πισίνα υδροθεραπείας  είναι θερμαινόμενη με ηλεκτρικό θερμαντήρα (βλ. θέρμανση πισίνας) ενώ διαθέτει και  χειμερινό κάλυμα με roller για περιτύλιξη , για προστασία από εξωτερικούς παράγοντες όπως ζώα, φύλλα κ.τλ. (βλ.χειμερινά καλύματα).

Πισίνα υδροθεραπείας στην Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής

Πισίνα υδροθεραπείας στην Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής

 

Το μηχανοστάσιο της πισίνας περιλαμβάνει φίλτρα άμμου, αντλίες και αυτόματο δοσομετρικό σύστημα για την απολύμανση του νερού. Με τον τρόπο αυτό αποτρέπεται η σπατάλη κατα την ρήψη χημικών στην πισίνα, και το κυριότερο οτι το νερό βρίσκεται σε διαρκή έλεγχο  του συστήματος διατηρώντας τα επίπεδα χλωρίου και pH στα επιθυμητό όρια.

Posted in Έργα μας.