Συγκρότημα πισίνων σε 5* ξενοδοχείο στον Πλαταμώνα

Συγκρότημα πισίνων σε 5* ξενοδοχείο στον Πλαταμώνα Πιερίας από την εταιρία ClearWater.

Η εταιρία Clearwater, ανέλαβε την ανακατασκευή ενός συγκρότημα πισίνων  που περιλάμβανε τέσσερις πισίνες οι οποίες βρίσκονταν σε κοινό σύστημα ανακυκλοφορίας.

Ανακατασκεύη συγκροτήματος πισίνων σε πεντάστερο ξενοδοχείο

Ανακατασκεύη συγκροτήματος πισίνων σε πεντάστερο ξενοδοχείο

 

 

Το συγκρότημα πισίνων λειτουργούσε με compact συστήματα ανακυκλοφορίας. Πιο συγκεκριμένα περιλάμβαναι:

1) παιδική πισίνα,

2) Jakuzzi έξι θέσεων

3) μεγάλη πισίνα

4) pool bar

Μετά από πρόταση της Clearwater, οι πισίνες θα λειτουργούσαν με σύστημα ανακυκλοφορίας με φίλτρα άμμου. Έτσι έγινε αποξήλωση όλου του παλιού δικτύου σωληνώσεων  καθώς και της επένδυσης των τοιχίων -δαπέδων που υπήρχε liner με πλακίδια. Επίσης έγινε αντικατάσταση  του φωτισμού του συγκροτήματος με led.

 

 

Πισίνα πριν την ανακατασκευή σε πεντάστερο ξενοδοχείο

Πισίνα πριν την ανακατασκευή σε πεντάστερο ξενοδοχείο

Το έργο ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό αφού έπρεπε να γίνει μελέτη του παλιού δικτύου, και στην συνέχεια αντικατασταση του και τοποθέτηση του νέου  δικτύου σωληνώσεων. Παράλληλα έγινε και αντικατάσταση όλων των παλιών λευκών εξαρτημάτων, αφού τα περισσότερα ή δεν δούλευαν ( τα jets στο jakuzzi ) ή είχαν καταστραφεί απο τις καιρικές συνθήκες (συνέπεια του αδειάσματος της πισίνας ώστε τα πλαστικά εξαρτήματα να είναι εκτεθειμένα).

Ανακατασκευή συγκροτήματος πισίνων σε πεντάστερο ξενοδοχείο

Ανακατασκευή συγκροτήματος πισίνων σε πεντάστερο ξενοδοχείο

Τα φώτα αντικαταστάθηκαν από Led Spectravision Αμερικής 16 χρωμάτων, βελτιώνοντας αισθητά την αισθητική της πισίνας , ιδιαιτερα κατά τις βραδυνές ώρες, όπυ ο ήχος της υπερχείλισης σε συνδιασμό με την εναλλαγή χρωμάτων δημιουργούν ένα παιχνίδι ήχου και εικόνας!

Στο jakuzzi λόγω κατασκευής του, αφού υπερτερούσε υψομετρικά από το υπόλοιπο συγκρότημα, δημιουργήθηκαν δύο καταρρακτάκια για επιπλέον υδροθεραπεία-αυχενοθεραπεία.

Jakuzzi έξι θέσεων σε πεντάστερο ξενοδοχείο

Jakuzzi έξι θέσεων σε πεντάστερο ξενοδοχείο

 Επιπλέον προστέθηκε ένα inox compact μηχάνοστάσιο  για ενίσχυση της ανακυκλοφορίας της πισίνας. Το μηχανοστάσιο περιλαμβάνει σακόφιλτρο, αντλία, led φωτισμό και αυτόματο δοσομετρικό σύστημα. Έχει ενσωματωμένη inox σκάλα το οποίο προσαρμόζεται εύκολα στην πισίνα σας. Το αποτέλεσμα χαρίζει ιδιαίτερη αισθητική στο χώρο σας!

Compact μηχανοστάσιο inox

Compact μηχανοστάσιο inox

 

 

Posted in Έργα μας.