Ηλιακή ντουζιέρα

Ηλιακή ντουζιέρα με μοντέρνο σχεδιασμό, απλότητα, ασφάλεια και ποιότητα!

Η τεχνολογία και η καινοτομία στην υπηρεσία του σχεδιασμού. Υπαίθριες ηλιακές ντουζιέρες , κομψές ανθεκτικές, εύκολες στην εγκατάσταση και στην συντήρηση. Ιταλική ποιότητα και design.

ntouziera

Ηλιακή ντουζιέρα


Έχετε κήπο και θέλετε να κάνετε ένα υπαίθριο ντουζ? Αν ναι , αυτή η ηλιακή ντουζιέρα είιναι η λύση. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της χρησιμοποιεί τις ακίτινες του ήλιου ως ενέργεια για την παραγωγή ζεστού νερού άνω των 60 βαθμών Celsius. Κατασκευασμένη από  πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE) το οποίο είναι ένα θερμοπλαστικό πολυαιθυλένιο.  Το HDPE είναι ανακυκλώσιμο υλικό φιλικό προς το περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά:

1) η στήλη της ντουζιέρας είναι μία ηλιακή δεξαμενή αποθήκευσης του νερού όπου όταν εκτίθεται στις ακτίνες του ήλιου για 1,5 ώρα θερμαίνεται το νερό άνω των 60 βαθμών Celsius.

2) Τον ηλιακό αυτόν συλλέκτη τον συνδέεται με το λάστιχο της βρύσης  για να ξεκινήσετε την μίξη του ζεστού με το κρύο νερό.

3) Χάρη στον αναμείκτη ρυθμίζετε την επιθυμητή θερμοκρασία του νερού όταν θα ξεκινήσετε το ντούζ όπως κάνετε και στην ντουζιέρα του σπιτιού σας. Ο αναμείκτης λειτουργεί και ως βάνα για να ανοίξετε την ροή του νερού ή να την σταματήσετε

4) Η ποσότητα του νερού που είναι συγκεντρωμένη στον συλλέκτη – δεξαμενή της ντουζιέρας επιτρέπει να γίνουν εφτά (7)  συνεχόμενα ζεστά  ντούζ  δίχως να περιμένετε να ξαναζεσταθεί το νερό.

2

Ηλιακή ντουζιέρα μοντέρνου σχεδιασμού

Ζεστό νερό απο την ηλιακή ενέργεια. Η επαρκής ποσότητα των 25 lt, 30lt μέχρι και 40 lt νερού,  θερμαίνεται από τις ακτίνες του ήλιου . Το ντούζ ψιλής βροχής έχει σφαιρκή άρθρωση ώστε να περιστρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις. Με σταθερή βάση για ασφαλή σύνδεση στο δάπεδο. Ευκολη εγκατάσταση και τοποθέτηση.

Posted in Ηλιακή ντουζιέρα, Χωρίς κατηγορία.